+31 (0)495 496 470
  • +31 (0)495 496 470

Faciliteiten

La Marquise is een gloednieuw, all-inlcusive short-stay hotel op slechts 20 autominuten vanaf Eindhoven. Onze accommodatie kenmerkt zich door kleinschaligheid, ruimte en privacy.

Naast de vele standaard faciliteiten biedt La Marquise nog allerlei extraatjes aan om je verblijf nog comfortabeler te maken.

 

Linnenpakket

€ 0,-

Onze kamers zijn volledig gemeubileerd en all-inclusive. Zelfs linnen wordt geleverd en is onderdeel van je boeking. Het linnen pakket bestaat uit een hoeslaken, een dekbedovertrek, een kussensloop, twee grote en twee kleine handdoeken. Alles fris schoon! Wij zorgen ervoor dat alles in je kamer ligt als je aankomt.

Schoonmaakservice

€ 25,-

Bij La Marquise hoef je nooit meer je kamer zelf schoon te maken. Wij doen dat namelijk al standaard 1 keer per week voor je. Dat is onderdeel van de boeking. Heb je er tussendoor een zooitje van gemaakt dan komen we met liefde en plezier een keertje extra. 

Extra schoonmaakbeurt: €25,-

Kitchenpack

€ 15,-

Het gebruik van de keuken en de loungeruimte is bij de prijs inbegrepen. Onze keuken is voorzien van alle benodigdheden om te koken. Een aantal dingen dien je zelf mee te brengen. Als je het niet mee wilt of kunt nemen, dan kun je de Kitchen Pack aan je boeking toevoegen voor €15,-. De Kitchen Pack is gloednieuw en bestaat uit 2 handdoeken, 2 theedoeken, afwasborstel, schuursponsje, 5 vaatwastabletten en afwasmiddel. Wij zorgen ervoor dat de Kitchen Pack in je kamer aanwezig is als je aankomt. 

Wasserette

€ 4,-

Wassen en drogen is een makkie bij La Marquise. In de wasruimte staan twee wasmachines, een droger strijkplank en strijkijzer.  Schrijf je naam op het formulier bij de wasmachine en de kosten komen automatisch op je rekening. 

Wassen kost €4,00 en drogen €2,00