+31 (0)495 496 470
  • +31 (0)495 496 470

Beste B&B Nederland

 


     ✔ Luxe suites met gratis internet
     ✔ Perfecte locatie voor een unieke overnachting 
     ✔ Moderne en rustige ligging
 
 
Hotelkamer-LaMarquise

Met trots mag La Marquise in het Oost-Brabantse Budel zich het ‘Beste B&B van Nederland’ 2018 noemen. Ons vijf-tulpen-B&B is volledig gericht op service, comfort, luxe en een persoonlijke benadering van u als gast. Door inspiratie op te doen over andere bijzondere accommodaties tijdens onze reizen, hebben we de mogelijkheid gehad om het verblijf van onze gasten zo bijzonder mogelijk te maken.

Vragen? Bel ons +31 (0)495 496 470 Bekijk ons Businessarrangement

Wat kunt u verwachten van het ‘Beste B&B van Nederland’ 2018?

In 2017 waren we ook genomineerd voor het ‘Beste B&B van Nederland’, maar in 2018 mochten we dan toch echt deze prijs in ontvangst nemen. Wat maakt het zo de moeite waard om een bezoek aan ons te brengen? Dit zijn heel veel goede redenen. Ten eerste ligt onze specialiteit bij een luxe verblijf. U ervaart enerzijds de ongedwongen, persoonlijke en huiselijke sfeer van een bijzondere B&B. Anderzijds kunt u dezelfde faciliteiten, service en privacy verwachten die u in een hotel ook heeft. Bovendien bieden wij nog veel andere mogelijkheden, zoals een vergadering met uw collega’s in een ontspannende sfeer met lekker eten of een bijzondere oldtimerbeleving. Voor zowel de particuliere als zakelijke gast zijn er exclusieve arrangementen beschikbaar.

Geniet ook van de prachtige groene omgeving in Budel

In de omgeving van ons B&B vindt u een van de meest bosrijke gebieden van Nederland, waar u het beste op de fiets naartoe kunt gaan om alles uit een ontspannende natuurbeleving te halen. Die fietsen huurt u bij ons, zowel gewone als elektrische fietsen. Om uw verblijf écht exclusief te maken, slaapt u in een van onze bijzondere suites. Zo beleeft u een unieke overnachting met z’n tweeën, het gezin of uw collega’s! Wij blijven ons uiteraard ontwikkelen en verbeteren om met recht het ‘Beste B&B van Nederland’ 2018 te mogen heten. Boek eenvoudig online of neem contact op door te bellen naar 0495-496470 of 06-53707625.