+31 (0)495 496 470
  • +31 (0)495 496 470

La Marquise Business

Reserveer nu een La Marquise Businessarrangement en ervaar zelf hoe effectief uitgeslapen vergaderen is.

Bij La Marquise Business organiseert u een unieke, zakelijke en vooral exclusieve bijeenkomst. Wij presenteren u met trots onze mogelijkheden. Vergaderen in een professionele setting op een moderne en rustige locatie waar u de exclusieve vergaderruimte van La Marquise tot uw beschikking heeft. Uw privacy is hierbij gewaarborgd zodat u alle tijd kunt besteden aan hetgeen waarvoor u komt: vergaderen. Tussentijds zorgen wij ervoor dat u niets tekort komt. Zo kunt u ontbijten, lunchen en dineren. Door onze persoonlijke benadering en exclusiviteit maken wij het verschil. Graag maken wij op basis van uw wensen en budget een voorstel op maat voor u!

8 uurs vergader arrangement

V.a. € 40,- per persoon

Een dag lang ontspannen vergaderen in een plenaire vergaderruimte. Voorzien van alle gemakken zoals een toolkit, high speed Wifi, flip-overs en beamer met scherm.

  • Gebruik van de zaal tijdens 2 dagdelen (8 uur) in de gewenste opstelling
  • Onbeperkt koffie, thee en mineraalwater gedurende de vergadering
  • Keuze uit verschillende La Marquise lunches

12 uurs vergader arrangement

V.a. € 88,50 per persoon

Haal het maximale uit uw dag met het 12-uurs arrangement. Overdag vergaderen en in de avond culinair dineren om eventueel af te sluiten met een avondsessie. Inhoud 8-uurs businessarrangement, plus:

  • Diner in nabijgelegen restaurant
  • Gebruik van plenaire vergaderruimte in de avond

32 uurs vergader arrangement

V.a. € 259,- per persoon

Een meerdaags vergaderarrangement boeken? Met het 32-uurs vergaderarrangement maakt u twee dagen gebruik van de plenaire vergaderruimte en geniet u van een heerlijk diner en ontspannen overnachting. Inhoud 12-uurs businessarrangement, plus:

  • Overnachting in een van onze luxe suites
  • Ontbijt met biologische streekproducten
  • Gebruik vergaderruimte op tweede dag
  • La Marquise Lunch op de tweede dag

Antwoord

Reserveren is enkel telefonisch mogelijk via telefoonnummer: 0495-496470 of 06-53707625.

Behalve voor vergaderen is onze ruimte ook uitermate geschikt voor productpresentaties en cursussen. Bel ons voor de mogelijkheden. 

Speciaal voor onze gasten heeft restaurant de Brasser een 4-gangen La Marquise keuzemenu samen gesteld. U kunt bij elke gang kiezen uit een tweetal gerechten van vlees of vis. Heeft u speciale wensen m.b.t. smaak, allergie etc. kunt u dit kenbaar maken aan de kok.

Elke vergadering is anders en iedereen heeft zijn eigen wensen. Om hier bij aan te sluiten vinden wij persoonlijk contact met de gast van belang. Bel ons, maak uw wensen kenbaar en wij organiseren uw vergadering precies zoals u dat wilt.

Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij uw behoeften kan er gekozen worden uit verschillende lunches in luxe-niveau. Deze verschillen in prijs.

De vergaderruimte is geschikt voor 2 tot 10 personen. Mocht u met meer personen willen vergaderen tot een maximum van 20 personen, neemt u dan contact op met La Marquise en we bekijken samen met u de mogelijkheden. Tel: 0495-496470