+31 (0)495 496 470
  • +31 (0)495 496 470

La Marquise Business

Reserveer nu een vergaderarrangement bij La Marquise in Budel, nabij Weert, en ervaar zelf hoe effectief het is om uitgeslapen te overleggen met uw collega’s, in een exclusieve vergaderruimte en op een inspirerende vergaderlocatie.

Boek een vergaderarrangement bij ons in Budel, nabij Weert

Bij La Marquise Business organiseert u in de omgeving van Weert een unieke, zakelijke en vooral exclusieve vergadering in een bijzondere setting met een heerlijke lunch. Wij presenteren u met trots onze mogelijkheden voor een vergaderarrangement op een inspirerende vergaderlocatie nabij Weert. Overleggen, brainstormen, inspiratiesessies en trainen in een professionele setting voor maximaal twaalf personen op een moderne, inspirerende en rustige locatie nabij Weert, waar u de exclusieve vergaderruimte van La Marquise tot uw beschikking heeft. Uw privacy is hierbij gewaarborgd, zodat u alle tijd kunt besteden aan hetgeen waarvoor u komt. Tussentijds zorgen wij ervoor dat u niets tekort komt. Zo kunt u een vergadering met ontbijt, lunch en borrelplanken bij ons nabij Weert organiseren. Door onze persoonlijke benadering en het creëren van een inspirerende en exclusieve vergaderlocatie, maken wij het verschil. Graag maken wij op basis van uw wensen en budget een voorstel op maat voor u!

Onze vergaderruimte

U kunt vanaf één dagdeel (vier uur) onze exclusieve vergaderruimte nabij Weert huren inclusief wifi, beamer, scherm, flipover, stiften, notitieblokken en pennen. Hiernaast is er voldoende parkeerruimte en heeft u toegang tot de loungeruimte, het terras en de tuin. Een pauze inlassen kan natuurlijk ook altijd in de prachtige groene omgeving van onze accommodatie.

Bijzonder vergaderen per dagdeel:

Eén dagdeel* €125,-
Twee dagdelen €250,-
Drie dagdelen €375,-

*dagdeel: 8-12uur | 13-17uur | 18-22uur

Afwijken van deze tijden is mogelijk in overleg en op basis van beschikbaarheid.

Vergaderarrangementen

U maakt altijd gebruik van onbeperkt koffie, thee, waterkaraffen, frisdranken, zoetig- en/of hartigheden en vers fruit.

Het vergaderarrangement van:

  • Eén dagdeel: € 19.- p.p.
  • Eén dagdeel incl. tweegangenlunch vanaf € 44.50 p.p.
  • Twee dagdelen incl. tweegangenlunch vanaf € 54.50 p.p.

Culinaire mogelijkheden

Speciaal voor alle zakelijke bijeenkomsten binnen La Marquise is een aantal culinaire mogelijkheden samengesteld, zoals lunch, borrelplanken en luxe borrelhapjes.

Culinaire mogelijkheden:

  • Borrelplanken, vanaf €8.-
  • Luxe borrelhapjes, vanaf €12.-

De dranken die genuttigd worden tijdens de borrel zijn op basis van werkelijk verbruik. Dieetwensen zijn geen probleem, wij horen die graag voordat u bij ons langskomt. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Plan nu uw vergadering in op een inspirerende vergaderlocatie

La Marquise heeft een exclusieve vergaderruimte nabij Weert voor al uw zakelijke bijeenkomsten en vergaderen kan bij ons altijd op een productieve én unieke manier. Alles is maatwerk en wij denken graag met u mee om een zo hoog mogelijk eindresultaat te behalen, want dát is waar het om gaat! Plan nu uw vergadering met lunch in en/of boek een vergaderarrangement bij ons nabij Weert door te bellen naar 0495-496470 of 06-53707625.

Antwoord

Reserveren is enkel telefonisch mogelijk via telefoonnummer: 0495-496470 of 06-53707625.

Behalve voor vergaderen is onze ruimte ook uitermate geschikt voor productpresentaties en cursussen. Bel ons voor de mogelijkheden. 

La Marquise werkt samen met diverse restaurants in de nabije omgeving. Speciaal voor onze gasten serveren zij een menu met versproducten van de dag. Uiteraard wordt er met diëten en allergieën rekening gehouden.

Elke vergadering is anders en iedereen heeft zijn eigen wensen. Om hier bij aan te sluiten vinden wij persoonlijk contact met de gast van belang. Bel ons, maak uw wensen kenbaar en wij organiseren uw vergadering precies zoals u dat wilt.

Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij uw behoeften kan er gekozen worden uit verschillende lunches in luxe-niveau. Deze verschillen in prijs.

De vergaderruimte is geschikt voor 2 tot 12 personen.