+31 (0)495 496 470
  • +31 (0)495 496 470

La Marquise Business

Reserveer nu een vergaderarrangement bij La Marquise en ervaar zelf hoe effectief het is om uitgeslapen te overleggen met uw collega’s, in een exclusieve vergaderruimte en op een inspirerende vergaderlocatie.

Bij La Marquise Business organiseert u een unieke, zakelijke en vooral exclusieve vergadering in een bijzondere setting met een heerlijke lunch. Wij presenteren u met trots onze mogelijkheden voor een vergaderarrangement op een inspirerende vergaderlocatie. Overleggen, brainstormen, inspiratiesessies en trainen in een professionele setting voor maximaal twaalf personen op een moderne, inspirerende en rustige locatie waar u de exclusieve vergaderruimte van La Marquise tot uw beschikking heeft. Uw privacy is hierbij gewaarborgd zodat u alle tijd kunt besteden aan hetgeen waarvoor u komt. Tussentijds zorgen wij ervoor dat u niets tekort komt. Zo kunt u een vergadering met ontbijt, lunch, diner en overnachting organiseren. Door onze persoonlijke benadering en het creëren van een inspirerende en exclusieve vergaderlocatie, maken wij het verschil. Graag maken wij op basis van uw wensen en budget een voorstel op maat voor u!

Huur vergaderruimte

U kunt vanaf 1 dagdeel (4 uur) onze vergaderruimte huren inclusief WIFI, beamer, scherm, flipover, stiften, notitieblokken en pennen. Hiernaast is er voldoende parkeerruimte en heeft u toegang tot loungeruimte, terras en tuin.

Huur per dagdeel:

  • 1 dagdeel€125,-
  • 2 dagdelen €250,-
  • 3 dagdelen €375,-

*dagdeel: 8-12uur | 13-17uur | 18-22uur
Afwijken van deze tijden is mogelijk in overleg en op basis van beschikbaarheid.

Vergader arrangementen

Onbeperkt koffie, thee, waterkaraffen, frisdranken, zoetig- en/of hartigheden en vers fruit.

Vergaderarrangementen:

  • 1 dagdeel p.p. € 19.-
  • 1 dagdeel incl. 2 gangen lunch p.p. vanaf € 44.50
  • 2 dagdelen incl. 2 gangen lunch p.p. vanaf € 54.50

Culinaire mogelijkheden

Speciaal voor alle zakelijke bijeenkomsten binnen La Marquise zijn een aantal culinaire mogelijkheden samengesteld zoals borrelplanken, luxe borrelhapjes en/of diner.

Culinaire mogelijkheden:

  • Borrelplanken, vanaf €8.-
  • Luxe borrelhapjes, vanaf €12.-
  • Diner, prijs op aanvraag

De dranken die genuttigd worden tijdens de borrel en/of het diner zijn op basis van werkelijk verbruik.

Dieetwensen zijn geen probleem, fijn als deze van tevoren bij ons bekend zijn.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

La Marquise heeft een exclusieve vergaderruimte voor al uw zakelijke bijeenkomsten. Alles is maatwerk, wij denken graag met u mee om een zo hoog mogelijk eindresultaat te behalen, want dát is waar het om gaat!                                        

Plan nu uw vergadering in op een inspirerende vergaderlocatie

La Marquise heeft een exclusieve vergaderruimte voor al uw zakelijke bijeenkomsten en vergaderen kan bij ons altijd op een productieve én unieke manier. Alles is maatwerk en wij denken graag met u mee om een zo hoog mogelijk eindresultaat te behalen, want dát is waar het om gaat! Plan nu uw vergadering in en/of boek een vergaderarrangement door te bellen naar 0495-496470 of 06-53707625.

Antwoord

Reserveren is enkel telefonisch mogelijk via telefoonnummer: 0495-496470 of 06-53707625.

Behalve voor vergaderen is onze ruimte ook uitermate geschikt voor productpresentaties en cursussen. Bel ons voor de mogelijkheden. 

La Marquise werkt samen met diverse restaurants in de nabije omgeving. Speciaal voor onze gasten serveren zij een menu met versproducten van de dag. Uiteraard wordt er met diëten en allergieën rekening gehouden.

Elke vergadering is anders en iedereen heeft zijn eigen wensen. Om hier bij aan te sluiten vinden wij persoonlijk contact met de gast van belang. Bel ons, maak uw wensen kenbaar en wij organiseren uw vergadering precies zoals u dat wilt.

Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij uw behoeften kan er gekozen worden uit verschillende lunches in luxe-niveau. Deze verschillen in prijs.

De vergaderruimte is geschikt voor 2 tot 12 personen.