+31 (0)495 496 470
  • +31 (0)495 496 470

Tops international Arena

maandag 6 mei tot zondag 21 juli

Na het geweldige succes van 2018, zal er ook in 2019 weer veel te beleven zijn bij Tops International Arena in Valkenswaard. 

Tops International Arena is meer dan alleen springen! Het programma van 2018 is veelzijdig en biedt wedstrijden voor aanstormend talent en voor de absolute top uit de springwereld. Naast de wedstrijden is er een breed scala aan leuke winkels met een gezellige bar en restaurants, het hart van de Place du Concours: een heerlijke plek om te ontspannen. Tijdens elk evenement is er een after party met een bekende artiest of DJ. Voetjes van de vloer!

De aftrap van het seizoen vindt plaats op 6 mei met CSI1 * en 2 * en wedstrijden voor jonge paarden verdeeld over drie dagen. Een evenement dat bekende ruiters graag aanpakken om hun paarden ervaring op te laten doen, maar ook voor aanstomend talent een goede manier om te leren.Tops Internationaal Arena herhaald deze formule gedurende 3 weken, maar met nieuwe ruiters en paarden.
 
In juli wordt het programma hervat met de Longines Global Future Champions. De eerste drie dagen, maandag 15 juli tot en met woensdag 17 juli, staan in het teken van jonge paarden van vijf, zes, zeven tot acht jaar oud. Vanaf donderdag 20 juli zet de jeugd Tops International Arena ondersteboven, van pony ruiters tot Under 25 ruiters.

Het seizoen eindigt met de Global Champions met de spectaculaire Longines Global Champions en de Global Champions League. De hele wereldtop zal aanwezig zijn en u kunt rekenen op topsport en spanning. 

Springsport op het allerhoogste niveau!

Terug naar overzicht

Antwoord

Nee, dat is niet mogelijk. U kunt enkel gebruik maken van de faciliteiten wanneer u bij ons overnacht.

In de prijs van uw suite is het volgende inbegrepen:

  • Huurprijs van de suite
  • Ontbijt voor 2 personen
  • Toeristenbelasting
  • Gebruik van hotelcosmetica
  • Bedlinnen, handdoeken en badjassen
  • Eindschoonmaak
  • Gebruik van WiFi
  • Fiets- en wandelkaarten van de regio
  • Gebruik van afgesloten fietsenstalling (eigen fietsen) met stroommogelijkheden voor de elektrische fiets

Arrangementen en services kunt u tegen betaling direct reserveren bij uw boeking. De bijkomende kosten vindt u op de website.

U kunt te allen tijde een suite boeken. Er zit geen deadline aan mits de desbetreffende suite nog beschikbaar is in de gekozen periode.

Wanneer u uw vakantie gevonden heeft op onze website doorloopt u in een aantal stappen het boekingsproces. Wanneer u alle stappen doorlopen heeft is uw boeking definitief. Vervolgens krijgt u een reserveringsbevestiging en factuur per e-mail.

Wij willen u erop wijzen dat boekingen die u via het internet maakt definitief zijn. De zogenoemde "afkoelingsperiode", die in de wet "kopen op afstand" wordt genoemd, is niet van toepassing op boekingen die u via onze site boekt.

Nee, deze zijn niet toegestaan in onze accommodatie.

Deze is meteen definitief. U krijgt hiervan een bevestiging per e-mail.

Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis. Ook het bijplaatsen van een kinderbed is gratis. Kinderen van 3-18 jaar (mits zij slapen bij de ouders op de kamer) kosten 17,50 per nacht.

Onze suites zijn ruim van opzet. Er bestaat de mogelijkheid tot het bijplaatsen van een babybed en/of extra bed. Wanneer uw kinderen slapen kunt u gebruik maken van de loungeruimte minibar en koffie- en theefaciliteit. U kunt daar een boek lezen of tv kijken. De afstand tot de suite is minimaal en met een babyfoon prima te bereiken. Wij beschikken over een magnetron voor het opwarmen van babyvoeding.

Onze suites zijn allemaal voorzien van standaard inrichting. Onze suites en badkamers zijn ruim van opzet, maar deze zijn niet specifiek aangepast voor minder-valide personen. De benedenverdieping is per lift te bereiken. Mocht u vragen hebben hierover, bel ons op nr: 0495-496470