+31 (0)495 496 470
 • +31 (0)495 496 470

Veelgestelde vragen

Vraag

Antwoord

Klik op een vraag om het antwoord te bekijken.

Reserveren is enkel telefonisch mogelijk via telefoonnummer: 0495-496470 of 06-53707625.

Behalve voor vergaderen is onze ruimte ook uitermate geschikt voor productpresentaties en cursussen. Bel ons voor de mogelijkheden. 

La Marquise werkt samen met diverse restaurants in de nabije omgeving. Speciaal voor onze gasten serveren zij een menu met versproducten van de dag. Uiteraard wordt er met diëten en allergieën rekening gehouden.

Elke vergadering is anders en iedereen heeft zijn eigen wensen. Om hier bij aan te sluiten vinden wij persoonlijk contact met de gast van belang. Bel ons, maak uw wensen kenbaar en wij organiseren uw vergadering precies zoals u dat wilt.

Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij uw behoeften kan er gekozen worden uit verschillende lunches in luxe-niveau. Deze verschillen in prijs.

De vergaderruimte is geschikt voor 2 tot 12 personen.

Klik op een vraag om het antwoord te bekijken.

Elke kamer is standaard ingericht voor twee personen. Elke suite heeft daarnaast de mogelijkheid tot het bijplaatsen van een extra bed (3-18 jr) en voor een kinderbed (0-3jr).

Alle kamers beschikken standaard over een volledige inrichting voor twee personen. Wanneer u een suite gevonden heeft, vindt u een overzicht van de faciliteiten.

Voor alle suites geldt dat u deze om 11:00 uur dient te verlaten. Wanneer u een late uit-check wenst kunt u hiervoor informeren bij de gastvrouw. De meerprijs hiervoor € 25.00. U dient uiterlijk om 17:00 uur de suite te verlaten.

Uw suite is beschikbaar vanaf 15:30 uur. Vanaf dat tijdstip is tevens de incheckmogelijkheid. In overleg kunt u uw spullen eerder in bewaring geven, zodat u alvast kunt genieten van de omgeving.

Klik op een vraag om het antwoord te bekijken.

Via onze website kunt u veilig en gemakkelijk betalen met de volgende betalingsmiddelen:

 • Visa
 • Mastercard
 • American Express
 • iDEAL
 • Mr Cash

In de chambres d’hotes zijn bovenstaande betalingsmiddelen mogelijk, maar kunt u ook  met American Express en contant betalen.

Bij het boeken op de website dient u direct uw reservering te voldoen.

Wanneer u boekt op onze website wordt u direct door gezonden naar de betalingsomgeving. Het rekeningnummer van La Marquise is hierin al opgenomen. Mocht de betaling via de website niet lukken, neem dan contact met ons op via 0495-496470

Ja, in onze accommodatie kunt u betalen met Visa, Mastercard en American Express.

Nee, dat is niet mogelijk

Zodra wij uw betaling binnen hebben, ontvangt u van ons een bevestiging op uw e-mailadres.

Mocht dit het geval zijn, neem dan contact met ons op via 0495-496470

U ontvangt een bevestiging van uw boeking op het e-mailadres dat u bij reservering heeft opgegeven. Indien u de bevestiging niet heeft ontvangen, controleer dan of deze in uw ongewenste e-mail terecht gekomen is. Is dit niet het geval, neem dan contact met ons op via 0495-496470

Via onze website kunt u veilig en gemakkelijk betalen met de volgende betalingsmiddelen:

 • Visa
 • Mastercard
 • iDEAL
 • Mr Cash

De reservering staat vast zodra de betaling is ontvangen bij La Marquise. U ontvangt hiervan een bevestigingsmail.

Klik op een vraag om het antwoord te bekijken.

Nee, dat is niet mogelijk. U kunt enkel gebruik maken van de faciliteiten wanneer u bij ons overnacht.

In de prijs van uw suite is het volgende inbegrepen:

 • Huurprijs van de suite
 • Ontbijt voor 2 personen
 • Toeristenbelasting
 • Gebruik van hotelcosmetica
 • Bedlinnen, handdoeken en badjassen
 • Eindschoonmaak
 • Gebruik van WiFi
 • Fiets- en wandelkaarten van de regio
 • Gebruik van afgesloten fietsenstalling (eigen fietsen) met stroommogelijkheden voor de elektrische fiets

Arrangementen en services kunt u tegen betaling direct reserveren bij uw boeking. De bijkomende kosten vindt u op de website.

U kunt te allen tijde een suite boeken. Er zit geen deadline aan mits de desbetreffende suite nog beschikbaar is in de gekozen periode.

Wanneer u uw vakantie gevonden heeft op onze website doorloopt u in een aantal stappen het boekingsproces. Wanneer u alle stappen doorlopen heeft is uw boeking definitief. Vervolgens krijgt u een reserveringsbevestiging en factuur per e-mail.

Wij willen u erop wijzen dat boekingen die u via het internet maakt definitief zijn. De zogenoemde "afkoelingsperiode", die in de wet "kopen op afstand" wordt genoemd, is niet van toepassing op boekingen die u via onze site boekt.

Nee, deze zijn niet toegestaan in onze accommodatie.

Deze is meteen definitief. U krijgt hiervan een bevestiging per e-mail.

Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis. Ook het bijplaatsen van een kinderbed is gratis. Kinderen van 3-18 jaar (mits zij slapen bij de ouders op de kamer) kosten 17,50 per nacht.

Onze suites zijn ruim van opzet. Er bestaat de mogelijkheid tot het bijplaatsen van een babybed en/of extra bed. Wanneer uw kinderen slapen kunt u gebruik maken van de loungeruimte minibar en koffie- en theefaciliteit. U kunt daar een boek lezen of tv kijken. De afstand tot de suite is minimaal en met een babyfoon prima te bereiken. Wij beschikken over een magnetron voor het opwarmen van babyvoeding.

Onze suites zijn allemaal voorzien van standaard inrichting. Onze suites en badkamers zijn ruim van opzet, maar deze zijn niet specifiek aangepast voor minder-valide personen. De benedenverdieping is per lift te bereiken. Mocht u vragen hebben hierover, bel ons op nr: 0495-496470

Klik op een vraag om het antwoord te bekijken.

De Gift Card kan niet ingewisseld worden voor contant geld en kan alleen gebruikt worden als betaalmiddel op de website of in de accommodatie van La Marquise.

De Gift Card heeft geen verloopdatum.

Wij kunnen van het resterende bedrag een nieuwe giftcard uitschrijven.

U gebruikt de Gift Card altijd in combinatie met minimaal één overnachting. Naast de overnachting kunt u dit ook spenderen aan arrangementen of vertier te plaatse.

Via deze website kunt u maximaal 5 Gift Cards bestellen met een maximale waarde van €1000,-. Wanneer u een groter bedrag wilt uitgeven dan adviseren wij u om La Marquise te bezoeken, wij staan dan voor u klaar om dit te organiseren.

Ontvangers ontvangen de e-Gift Card op dezelfde dag dat de verzender hem heeft verstuurd. Wanneer u kiest voor een verpakking, hou dan rekening met de volgende verzendingstermijn:

 • Bij verzending binnen Nederland (1 of 2 werkdagen)
 • Bij verzending binnen Europa (2-3 werkdagen)
 • Bij verzending buiten Europa (6-8 werkdagen)

De gifcard in cadeauverpakking wordt per post in een luxe cadeauverpakking wordt aangeboden. De meerprijs is €6,95.

Op de website kunt u onder het kopje Gift Cards een Gift Card bestellen.