+31 (0)495 496 470
  • +31 (0)495 496 470

Hotel Weert

 


     ✔ Mogelijkheid tot exclusieve lunch en hapjes
     ✔ Perfecte locatie voor een unieke, zakelijke en vooral exclusieve bijeenkomst
     ✔ Moderne en rustige ligging
 
 
Uniek vergaderen

Bent u op zoek naar een hotel in de buurt van Weert waar u volledig kunt ontspannen? Dan weten wij zeker dat La Marquise in het Oost-Brabantse Budel volledig naar uw wens is, of u nu op zoek bent naar een romantische overnachting of een productief bedrijfsuitje. Ons B&B in de buurt van het bosrijke Weert heeft een huiselijke sfeer, terwijl u gebruikmaakt van alle faciliteiten die u in een hotel mag verwachten.

Vragen? Bel ons +31 (0)495 496 470 Bekijk ons Businessarrangement

Bent u op zoek naar een hotel in Weert? Ontdek dan ons sfeervolle B&B in Budel

U zult misschien niet direct op zoek zijn naar een B&B wanneer u een hotel in de buurt van Weert zoekt, maar juist bij ons vindt u alle rust en sfeer die u bij een ontspannende tijd nodig heeft. U ervaart namelijk de privacy in en rondom uw exclusieve suite, die u normaal gesproken in een hotel ook heeft, terwijl het persoonlijke en kleinschalige aanwezig blijft. Bovendien zijn alle kamers van gemakken voorzien en bevatten alle luxe die u verlangt. Bovendien kunt u bij ons heerlijk eten en drinken, met altijd de specialiteiten van de kok op tafel.

Reserveer uw verblijf online

U hoeft niet meer te zoeken naar een hotel in de buurt van Weert, want bij La Marquise beleeft u zeker een luxe, onvergetelijke en ontspannende tijd. Bovendien zijn wij in 2018 uitgeroepen tot ‘Beste B&B van Nederland’. Bekijk onze verschillende arrangementen en boek uw verblijf eenvoudig op de website. Wanneer u een unieke vergaderlocatie, eventueel met overnachting, wilt boeken in onze accommodatie, belt u naar 0495-496470 of 06-53707625. U kunt ons uiteraard ook bellen wanneer u vragen heeft onze verschillende services.