+31 (0)495 496 470
  • +31 (0)495 496 470

 


     ✔ Mogelijkheid tot exclusieve lunch en hapjes
     ✔ Perfecte locatie voor een unieke, zakelijke en vooral exclusieve bijeenkomst
     ✔ Moderne en rustige ligging
 
 
Uniek vergaderen

Huur een luxe, exclusieve en sfeervolle vergaderruimte in het mooie Oost-Brabantse Budel, nabij Weert. Bij La Marquise heeft u niet alleen alle faciliteiten tot uw beschikking, maar kunt u ook een vergaderlocatie reserveren waarmee u uw zakelijke bijeenkomst helemaal compleet kunt maken. Wat houdt dit precies in? Wanneer u een vergaderruimte besluit te reserveren bij onze accommodatie, genieten u en uw gezelschap van heerlijk eten en drinken, een rustgevende en natuurlijke omgeving en nog veel meer.

Vragen? Bel ons +31 (0)495 496 470 Bekijk ons Businessarrangement

De huur van een sfeervolle vergaderruimte nabij Weert maakt uw bijeenkomst compleet

De huur van een sfeervolle en rustgevende vergaderlocatie, zoals bij ons in de buurt van Weert, is een uitstekend alternatief voor de wekelijkse boeking van een vergaderruimte in uw kantoor. Heeft u iets belangrijks te bespreken, wat de nodige tijd in beslag neemt? Of wilt u een potentiële klant of zakelijke relatie een goede indruk geven? Er zijn genoeg redenen om extra ontspanning aan uw bijeenkomst toe te voegen. Dit maken wij bij La Marquise graag voor u waar.

De mogelijkheden bij het reserveren van onze vergaderlocatie

Wat is er allemaal mogelijk bij de huur van een vergaderruimte bij La Marquise nabij Weert? Bij ons staat alles in het teken van ontspanning, wat bij een zakelijke bijeenkomst productiviteit teweegbrengt. U kunt een vergaderlocatie reserveren voor één dagdeel (8 tot 12 uur), inclusief faciliteiten zoals wifi, een beamer, flipovers en schrijfgerei. Heeft u meer tijd nodig? Kies dan voor meerdere dagdelen, van 13-17 uur of 18-22 uur. In overleg met ons kunt u de huur van een vergaderruimte nabij Weert inplannen met afwijkende tijden.

Een verblijf bij ons is van alle gemakken voorzien

Boekt u bij ons nabij Weert een vergaderarrangement bij de huur van een vergaderruimte? Dan ontvangt u onbeperkt koffie, thee, waterkaraffen, frisdranken, zoetig- en/of hartigheden en vers fruit. Bij één dagdeel kan een luxe tweegangenlunch worden bijgeboekt en bij twee dagdelen is deze inbegrepen. Het reserveren van een vergaderruimte is inclusief parkeerruimte. Wanneer u wilt pauzeren, zijn de loungeruimte, het terras en de tuin voor u altijd toegankelijk. Zo bieden wij nog veel meer voordelen voor u en uw collega’s. Uw vergaderlocatie kunt u reserveren door te bellen naar 0495-496470 of 06-53707625.

Antwoord

Reserveren is enkel telefonisch mogelijk via telefoonnummer: 0495-496470 of 06-53707625.

Behalve voor vergaderen is onze ruimte ook uitermate geschikt voor productpresentaties en cursussen. Bel ons voor de mogelijkheden. 

La Marquise werkt samen met diverse restaurants in de nabije omgeving. Speciaal voor onze gasten serveren zij een menu met versproducten van de dag. Uiteraard wordt er met diëten en allergieën rekening gehouden.

Elke vergadering is anders en iedereen heeft zijn eigen wensen. Om hier bij aan te sluiten vinden wij persoonlijk contact met de gast van belang. Bel ons, maak uw wensen kenbaar en wij organiseren uw vergadering precies zoals u dat wilt.

Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij uw behoeften kan er gekozen worden uit verschillende lunches in luxe-niveau. Deze verschillen in prijs.

De vergaderruimte is geschikt voor 2 tot 12 personen.