+31 (0)495 496 470
  • +31 (0)495 496 470

 


     ✔ Mogelijkheid tot exclusieve lunch en hapjes
     ✔ Perfecte locatie voor een unieke, zakelijke en vooral exclusieve bijeenkomst
     ✔ Moderne en rustige ligging
 
 
Uniek vergaderen

La Marquise biedt mensen die in een verbouwing of verhuizing zitten of zakelijke gasten een langdurig verblijf in een betaalbare en luxe accommodatie aan nabij Weert. Wij zorgen voor een aangenaam verblijf bij ons in Budel voor een langere periode.

Vragen? Bel ons +31 (0)495 496 470 Bekijk ons Businessarrangement

Een luxe accommodatie voor een langdurig verblijf nabij Weert

Ons hotel is volledig gericht op het vormen van een tweede huis tijdens uw verblijf. Wat maakt het zo de moeite waard een langdurig verblijf bij ons in de buurt van Weert te boeken? Er zijn heel veel goede redenen. Ten eerste ligt onze specialiteit bij een ongedwongen, persoonlijke en huiselijke sfeer. Anderzijds kunt u verschillende faciliteiten, service en privacy verwachten. Bovendien bieden wij nog veel andere mogelijkheden, zoals een vergadering met uw collega’s in een ontspannen sfeer.

Geniet ook van de prachtige groene omgeving

In de omgeving van ons hotel vindt u een van de meest bosrijke gebieden van Nederland, waar u heerlijk kunt ontspannen tijdens uw verblijf. Om uw langdurig verblijf bij ons nabij Weert écht exclusief te maken, slaapt u in een van onze bijzondere suites. Schrijf u online in of neem contact met ons op door te bellen naar 0495-496470 of 06-53707625.