+31 (0)495 496 470
  • +31 (0)495 496 470

Ontdek ons luxe B&B

 


     ✔ Mogelijkheid tot exclusieve lunch en hapjes
     ✔ Perfecte locatie voor een unieke, zakelijke en vooral exclusieve bijeenkomst
     ✔ Moderne en rustige ligging
 
 
Hotelkamer-LaMarquise

In een luxe B&B in een prachtige groene en rustgevende omgeving van Budel komt u helemaal tot rust. Wij bij La Marquise zorgen er iedere dag voor dat het gevoel van exclusief overnachten compleet wordt. Bovendien kunt u in onze B&B in Noord-Brabant alle voorzieningen en service verwachten waar u in een luxe kleinschalig hotel ook gebruik van maakt. Dit betekent, naast exclusief overnachten, heerlijk eten en drinken, bijzondere suites en uitstekende gastvrijheid.

Vragen? Bel ons +31 (0)495 496 470 Bekijk ons Businessarrangement

Maak gebruik van ons luxe en complete vergaderarrangement in ons B&B in Budel

Onze focus ligt niet alleen op exclusief overnachten voor particulieren. Wij bieden namelijk ook alle mogelijkheden voor het organiseren van belangrijke vergaderingen op een inspirerende en bijzondere locatie. Dit wil niet alleen zeggen dat u een ruimte tot uw beschikking heeft en kunt genieten van heerlijk eten en drinken, maar ook dat u alle nodige materialen kunt gebruiken. Denk aan Wifi, een beamer met scherm, schrijfmateriaal en nog veel meer. Bekijk onze verschillende vergaderarrangementen en organiseer een productieve dag voor uw bedrijf in ons luxe B&B in Noord-Brabant!

Vraag naar alle mogelijkheden van onze accommodatie

Exclusief overnachten kunt u bij ons nog exclusiever maken! Ontdek een van de groenste regio’s ter wereld maakt gebruik van onze fietsverhuur, of kies voor een oldtimerbeleving die u nog lang zal bijblijven. In onze vijf bijzondere suites in ons sfeervolle B&B in Noord-Brabant wordt u gegarandeerd uitgerust wakker, met alle voorzieningen die u nodig heeft, veel luxe extra’s en de nodige privésfeer. Wilt u uw verblijf boeken? Dit doet u eenvoudig op onze website. Wij verwelkomen u graag binnenkort in ons B&B! Heeft u vragen? Bel gerust naar 0495-496470 of 06-53707625.