+31 (0)495 496 470
  • +31 (0)495 496 470

Luxe romantische overnachting

 


     ✔ Luxe suites met gratis internet
     ✔ Perfecte locatie voor een unieke overnachting 
     ✔ Moderne en rustige ligging
 
 
Hotelkamer-LaMarquise

Bij een luxe en romantische overnachting in de provincie Brabant hoort uiteraard een fijne sfeer, uitstekend comfort en een rustige omgeving. Dit vindt u allemaal bij La Marquise in Budel. Wij zijn een B&B dat iedere bezoeker zich comfortabel laat voelen en échte luxe laat ervaren. Omdat ook de groene omgeving van Brabant zich perfect leent voor een luxe en romantische overnachting, is overnachten in La Marquise een ideale activiteit voor u samen.

Vragen? Bel ons +31 (0)495 496 470 Bekijk ons Businessarrangement

De mogelijkheden voor een luxe romantische overnachting

Wilt u eens écht romantisch overnachten met uw partner in Oost-Brabant? Dan is een sfeervolle B&B als La Marquise de perfecte locatie. Bovendien bieden wij meer dan alleen romantisch overnachten in Brabant. Verras uw partner bijvoorbeeld met een romantische suite met rozenblaadjes, champagne en kaarsen. Om een volledig comfortabele en luxe romantische overnachting te organiseren, bieden wij het arrangement ‘Love is in the air’, waarin het volgende is inbegrepen:

  • Rozenblaadjes op en rond het bed
  • Kaarsjes
  • Fles champagne 0.75 liter Moutard Brut
  • Aardbeien
  • Chocolade

Geniet van de prachtige omgeving

Romantisch overnachten in Brabant kan niet zonder een verkenning van de bosrijke omgeving van het oostelijk deel van de provincie. Budel ligt in de buurt van Weert, een gemeente die in 2014 is uitgeroepen tot groenste regio van maar liefst de hele wereld. Een mooie wandeling of een fietsroute in die omgeving kunnen u en uw partner dus niet zomaar laten liggen. Wij bieden dan ook de mogelijkheid om fietsen te huren.

Wij creëren voor iedere gelegenheid de perfecte sfeer

La Marquise is in 2018 uitgeroepen ‘Beste B&B van Nederland’. Wij bieden een perfecte en comfortabele sfeer voor iedere gast die wij verwelkomen. Bij ons kan iedereen een unieke overnachting ervaren, perfect voor met z’n tweeën, maar ook voor bijvoorbeeld een verjaardag of jubileum. U reserveert uw romantische overnachting in Brabant eenvoudig op onze website. Heeft u vragen? Bel gerust naar 0495-496470 of 06-53707625.