+31 (0)495 496 470
  • +31 (0)495 496 470

Over ons

Met reizen als grote passie en een frisse ondernemersgeest gaat onze droom in vervulling met de oprichting van La Marquise! Nicole’s dienstverlenend karakter als Senior Verpleegster op de kinderafdeling van het Catharinaziekenhuis in Eindhoven en Tim’s achtergrond als oud- NHTV’er (Nationale Hogeschool voor Toerisme en Verkeer in Breda) en ondernemer zijn twee geweldige eigenschappen waarbij wij elkaar perfect aanvullen bij de totstandkoming van B&B La Marquise.

Onze reislust bracht ons op vele plekken op de wereld en overal waren we op zoek naar de ‘perfecte’ plek of ervaring. Zo reisden we als backpacker naar de wondermooie stranden van Belize, maakten we kennis met de Maya cultuur in Guatemala en waren we erbij als Oranje- supporter tijdens de finale van het WK- voetbal in Zuid-Afrika. Ook heeft Tim, na zijn studie in 2002, een wereldreis gemaakt als backpacker. Hiervan heeft hij in 2004 het boek ‘Van Boekentas tot Backpack, het handboek voor de wereldreiziger’ via uitgeverij de Toerist in ‘s- Hertogenbosch uitgebracht.

Tijdens al onze reizen keken we altijd al met een professioneel oog naar de opzet van hotels, resorts en hostels…. Als backpacker bezochten we een diversiteit aan accommodaties, van een simpele hostel in Yosemite National Park waar we kennis maakten met Amerikaanse Hippies in Californië tot het uitzonderlijk luxe Raffles Royal Hotel in Cambodja waar voornamelijk filmsterren en zakenlieden overnachten.

Onze kennis en ervaringen tijdens onze reizen hebben wij gebruikt als bron van inspiratie bij de ontwikkeling en realisatie van La Marquise. Daarnaast hebben wij grondig marktonderzoek laten doen door studenten van de NHTV in Breda. Het resultaat is een accommodatie, ontworpen door een gerenommeerde architect en interieurarchitect, waar we apetrots op zijn en waar wij u graag willen verwelkomen om onze (reis)ervaringen met u te delen.

Namens uw gastvrouw,
Nicole Broers