+31 (0)495 496 470
  • +31 (0)495 496 470

 


     ✔ Luxe suites met gratis internet
     ✔ Perfecte locatie voor een unieke overnachting 
     ✔ Moderne en rustige ligging
 
 
Hotelkamer-LaMarquise

Wanneer u een tijdelijke woonruimte wilt huren in de omgeving van Eindhoven, is het short stay hotel La Marquise in Budel een uitstekende keuze. Wij bieden een kort verblijf aan in een sfeervolle en vooral luxe accommodatie. Of u nu tijdelijk wilt wonen in de omgeving van Eindhoven omdat u gaat verhuizen, verbouwen of u hier gaat werken of studeren: wij zorgen er iedere dag voor dat het gevoel van exclusief overnachten compleet wordt.

Vragen? Bel ons +31 (0)495 496 470 Bekijk ons Businessarrangement

Een tijdelijke woonruimte huren in de groenste omgeving van Eindhoven, Noord-Brabant

In een luxe all inclusive short stay hotel in een prachtige groene en rustgevende omgeving van Eindhoven in Noord-Brabant komt u helemaal tot rust. U geniet van de prachtige omgeving wanneer u een tijdelijke woonruimte bij ons komt huren in Budel, nabij Eindhoven. Uw kort- of langdurig verblijf bij ons kan niet zonder een verkenning van de bosrijke omgeving van Eindhoven en de rest van het oostelijk deel van de provincie. Budel ligt in de buurt van Weert, een gemeente die in 2014 is uitgeroepen tot groenste regio van de hele wereld. Een mooie wandeling in die omgeving kunt u dus niet zomaar laten liggen.

Een bepaalde periode overbruggen door middel van tijdelijk wonen nabij Eindhoven

Wanneer u door omstandigheden een kort verblijf ergens anders nodig heeft in de omgeving van Eindhoven, kan het soms lastig zijn om een geschikte locatie te vinden. U wilt prettig verblijven! Gelukkig hoeft u bij La Marquise niet in te leveren op comfort, ruimte of prijs. Het huren van een tijdelijke woonruimte bij ons nabij Eindhoven betekent dat u geniet van een lekker bed, een supersnelle wifi-connectie en een huis met een grote dosis gezelligheid.

Neem contact met ons op om tijdelijk te wonen nabij Eindhoven

Wanneer u tijdens uw kort verblijf bij ons in de buurt van Eindhoven bent, ervaart u een prettig verblijf in uw tweede huis, inclusief voorzieningen zoals een gezamenlijke keuken of huiskamer. Boek bij ons een betaalbare en luxe accommodatie voor enkele maanden en maak uw korte verblijf bij ons in de omgeving van Eindhoven comfortabel. Schrijf u online in of neem contact met ons op over tijdelijk wonen nabij Eindhoven door te bellen naar 0495-496470 of 06-53707625