+31 (0)495 496 470
  • +31 (0)495 496 470

Uniek vergaderen

 


     ✔ Mogelijkheid tot exclusieve lunch en hapjes
     ✔ Perfecte locatie voor een unieke, zakelijke en vooral exclusieve bijeenkomst
     ✔ Moderne en rustige ligging
 
 
Uniek vergaderen

Wilt u voor een speciale zakelijke gelegenheid uniek vergaderen met uw collega’s in de buurt van Weert? Bij La Marquise vindt u alles wat u nodig heeft voor een ontspannen, luxe en tegelijkertijd productieve vergaderdag. Uniek vergaderen maken wij mogelijk in onze accommodatie in Budel, dicht in de buurt van Weert.

Vragen? Bel ons +31 (0)495 496 470 Bekijk ons Businessarrangement

Uniek vergaderen in de groene omgeving van Weert

Niet alleen bij het vergaderen in onze vergaderruimtes vindt u de rust en concentratie, maar ook in de omgeving van Weert kunt u van uniek vergaderen een ontspannen activiteit maken. Dit is mogelijk omdat de gemeente Weert een zeer groene regio is. De stad wordt omringd door natuur en in 2014 is de gemeente uitgeroepen tot de groenste regio van de wereld. Grijp dus vooral de kans om de pauzes tussen de vergaderingen op de ideale manier in te vullen.

Kies voor een vergaderarrangement

Wilt u uniek vergaderen in de buurt van Weert écht een speciale gelegenheid maken? Kies dan voor een vergaderarrangement. U heeft verschillende keuzes, bijvoorbeeld het aantal dagdelen, een dagdeel met of zonder luxe tweegangenlunch en nog veel meer. Bij elk arrangement is onbeperkt koffie, thee, waterkaraffen, frisdranken, zoetig- en/of hartigheden en vers fruit inbegrepen. Daarnaast zijn er nog vele andere culinaire mogelijkheden. Uiteraard zijn alle praktische faciliteiten, zoals Wifi, een beamer en schrijfmateriaal, voor iedereen beschikbaar.

Het gevoel van gastvrijheid en een huiselijke sfeer

La Marquise is in 2018 uitgeroepen tot 'Beste B&B van Nederland'. Tot op de dag van vandaag zetten wij ons in om deze naam te verdienen. Wilt u in luxe overnachten? Dan bent u bij ons dus helemaal op de goede plek. Onze B&B laat u de huiselijke, gastvrije sfeer voelen, terwijl u de luxe en service ervaart die u ook in een hotel mag verwachten. Boek uw exclusieve vergaderdag bij ons en geniet van uniek vergaderen met uw gezelschap in de buurt van de mooie regio Weert. Bel hiervoor naar 0495-496470 of 06-53707625.