+31 (0)495 496 470
  • +31 (0)495 496 470

Unieke overnachting

 


     ✔ Luxe suites met gratis internet
     ✔ Perfecte locatie voor een unieke overnachting 
     ✔ Moderne en rustige ligging
 
 
Hotelkamer-LaMarquise

Of u nu een unieke overnachting met uw partner, gezin of collega’s wilt boeken, La Marquise in het Oost-Brabantse Budel biedt voor ieder gezelschap de ideale sfeer. In ons B&B kunt u gebruikmaken van verschillende arrangementen en in de omgeving geniet u van de prachtige natuur. Ontdek de vele mogelijkheden die wij bieden voor een onvergetelijk verblijf en een unieke overnachting, zeker ook op culinair gebied!

Vragen? Bel ons +31 (0)495 496 470 Bekijk ons Businessarrangement

Een unieke overnachting in een moderne en luxe suite

La Marquise creëert de huiselijke sfeer van een B&B en biedt tegelijkertijd de luxe die u van een hotel mag verwachten. Bij ons heeft u de keuze uit vijf verschillende luxe en moderne suites bij het boeken van uw unieke overnachting. Iedere suite heeft zijn eigen stijl en kleur en bevat alle nodige én extra voorzieningen, zoals een ligbad, minibar, luxe boxspring en nog veel meer. Ze lenen zich perfect voor zowel een romantische overnachting als een overnachting in combinatie met een zakelijke bijeenkomst. In deze luxe ‘chambres d’hotes’, omgeven door een prachtige natuur, wordt uw overnachting écht compleet.

Boek ook een arrangement

Met een culinair arrangement 'de bout' of een oldtimerbeleving wordt uw unieke overnachting nog specialer. Wij informeren u graag over de mogelijkheden wanneer u belt naar 0495-496470 of 06-53707625. Of kijk rustig rond op onze website. Hier reserveert u ook eenvoudig uw kamer. Wij verwelkomen u graag binnenkort in ons B&B.